Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çAlright avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik yapı inşa etme sürecimiz, satılık prefabrik evler ve prefabrik ev fiyatları 2023 hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, hemen Karmod uzman ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Aynı zamanda prefabrik ev 3 one fiyatları dubleks ya da tek katlı olmasına göre de fiyatlandırılır. Malzeme fiyatlarındaki artworkışlar aynı oranda ev fiyatlarına etki eder.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon prefabrik ev sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve programına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja one ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif prefabrik ev modelleri alabilirsiniz.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca prefabrik ev fiyatları yapılabilir.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide prefabrik ev fiyatlarıprefabrik ev kullanılır.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page